Download de app
Download de app
Navigatie knop

Nieuwe functies van de Ongehinderd app en website

Nieuws

Van 25 tot en met 28 mei j.l. is Ongehinderd met een stand aanwezig geweest op de Supportbeurs in Utrecht. Tevens is de nieuwste versie van de Ongehinderd app gelanceerd. De app is aangepast zodat het nog makkelijker is om de informatie te vinden die voor jou van belang is.

De volgende 4 functies zijn nieuw of vernieuwd:
1. Overzichtelijke startpagina
Door de nieuwe startpagina is het nog makkelijker om de best toegankelijke locaties en gemeenten te ontdekken. Je hebt meteen een overzicht van de belangrijkste functies van de app en website.
2. Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid
Naar aanleiding van de lancering van het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid zal er een nieuw symbool beschikbaar zijn in de app.
Dit symbool markeert locaties met het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid. Zo weet je precies welke locaties optimaal toegankelijk zijn.
3. Makkelijker delen van ervaringen
Je kunt nu nóg sneller een beoordeling plaatsen. Locaties die positief beoordeeld worden, maken kans op het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid. Hierdoor zetten we samen met jou de best toegankelijke locaties op de kaart.
4. Overzicht van alle gemeenten
Bekijk alle gemeenten die aangesloten zijn bij de Ongehinderd app en website. Hierdoor kun je nóg sneller de leukste, toegankelijke, bestemmingen van Nederland ontdekken.

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: