Download de app
Download de app
Navigatie knop

2,5 mln. mensen met een beperking zijn op zoek naar u

Ongehinderd door uw onderneming...
...samen maken we Nederland toegankelijker.

Hoe toegankelijk is uw onderneming?

Hoe groter uw klantenbestand, hoe beter. Dit betekent namelijk potentieel meer omzet. Maar wist u dat 2,5 miljoen mensen met een beperking op zoek zijn naar informatie over de toegankelijkheid van uw winkel, restaurant of accommodatie? Mensen met een beperking, maar bijvoorbeeld ook ouderen die slecht ter been zijn, willen weten in hoeverre uw locatie toegankelijk is voor hen. Om deze potentiële klanten te bereiken is het dus belangrijk dat ze informatie over de toegankelijkheid kunnen vinden. Maar in hoeverre is uw zaak toegankelijk voor hen? Als ze uw zaak zoeken, welke informatie zoeken zij dan? En hoe kunt u mensen uit deze doelgroep het beste bereiken?

De voordelen van een ongehinderde onderneming

Foto van jonge meiden die aan het winkelen zijn waarvan er één in een rolstoel zit.

Vergroot uw klantenkring

Ongehinderd kan u helpen om goed vindbaar te worden voor hen en hiermee uw omzet te verhogen. Eén van de Inspecteurs Toegankelijkheid bezoekt uw zaak en brengt de toegankelijkheid in kaart aan de hand van een vaste set criteria. Hiermee is in één keer voor alle doelgroepen duidelijk in hoeverre uw zaak toegankelijk is. Na deze toets ontvangt u een terugkoppeling van het resultaat en bespreekt de Inspecteur Toegankelijkheid zijn bevindingen met u. De backoffice van Ongehinderd verwerkt de gegevens en foto’s zorgvuldig in de app en op de website van Ongehinderd. Diverse grote attracties staan al in de app zoals de Efteling, Blijdorp, Wildlands, Beekse Bergen, maar ook Pathé bioscopen en diverse theaters, musea, hotels, restaurants en winkels. Mogen we dit ook voor u regelen? Meld u dan ook aan.

Afbeelding waar plaat van het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid platina te zien is op een muur.

Verkrijg het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid

De Inspecteur Toegankelijkheid van Ongehinderd maakt direct inzichtelijk in hoeverre uw zaak toegankelijk is en voldoet aan de criteria van het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid. Met het keurmerk onderscheidt u zich als een organisatie die toegankelijkheid hoog in het vaandel heeft. Het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid kent vier niveaus: brons, zilver, goud en platina. Meld u aan en we bekijken samen met u welk niveau voor u haalbaar is.

Foto van een telefoon waar de app op te zien is

Vindbaar via landelijke app en website

Na de keuring door onze Inspecteurs Toegankelijkheid wordt uw locatie zichtbaar gemaakt op de gratis Ongehinderd app en website. Deze kent meer dan 320.000 gebruikers, met en zonder beperking en dit aantal groeit dagelijks. Zo weten mensen met een beperking u makkelijk te vinden en weten ze precies welke voorzieningen ze kunnen verwachten.

icoon telefoon
320.000
gebruikers app/website
icoon statistieken
10-15%
van inwoners heeft beperking
icoon locatie
>90
aangesloten gemeenten
icoon locaties
>17.000
locaties door nederland

Meld u hier aan!

Mail naar bedrijven@ongehinderd.nl en we nemen contact met u op.

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: