Download de app
Download de app
Navigatie knop

Word jij ambassadeur bij Ongehinderd?

Nieuws

Welkom! In de Ongehinderd app en website hebben we een nieuwe functie: de ambassadeursfunctie. Hiermee kun je samen met ons direct aan de slag om Nederland toegankelijker te maken. We leggen hier alles uit over deze nieuwe rol.

Inleiding

Wij bij Ongehinderd zetten ons in voor universele toegankelijkheid. Dat betekent voor mensen met alle soorten handicaps, chronische ziekten en bijvoorbeeld ook lange of kleine mensen of mensen met dementie. We doen dit door toegankelijkheid van gebouwen, voorzieningen en locaties in kaart te brengen, te publiceren in onze app en website en door te adviseren. Gemeenten en locaties kunnen aansluiten bij onze app en advies krijgen. Om onze missie nog beter te kunnen bereiken introduceren we een nieuwe rol: Ambassadeur.

Wat doet een ambassadeur?

Ambassadeurs zetten zich in voor een toegankelijk Nederland voor iedereen. Ze delen hun persoonlijke ervaringen (zowel positief als minder positief) met onze app of website en helpen hierdoor gemeenten en bedrijven bewust te maken van het belang van universele toegankelijkheid. Daarnaast sparen ambassadeurs met de Ongehinderd app en website punten voor een hapje, een drankje of om lekker te gaan shoppen.

Hoe word ik ambassadeur?

Registreer in onze app of op onze website met een account en vul de velden in onder het kopje ‘ambassadeur‘. Je kunt direct beginnen. Met het plusje in de app of op de website meld je locaties aan.

Met jouw input benaderen we de locatie om aan te sluiten. We houden je op de hoogte over het vervolg.

Bewustwording vergroten

Je kunt locaties aanmelden wanneer je er fysiek bent, of op je gemak vanuit thuis. Ben je bij de locatie? Dan zou het heel leuk zijn als je de winkelier of horeca-ondernemer vertelt over jouw aanmelding van hun zaak én het belang van toegankelijkheid.

Punten sparen

Als ambassadeur kun je punten sparen. Punten krijg je voor de volgende acties:

Ambassadeursprofiel volledig vullen = 10 punten
Locatie aanmelden = 10 punten
Aanmelding van een andere ambassadeur onderschrijven = 10 punten

Heb je 100 punten* gespaard? Dan ontvang je €10 voor bijvoorbeeld een hapje of drankje.

Start direct!

Wil jij ook ambassadeur worden? Start direct, download de gratis app via de AppStore of Playstore of registreer je via onderstaande link.

Inloggen | Ongehinderd

Succes en heel veel plezier!

 

*Let op de punten worden achteraf geverifieerd door een medewerker van Ongehinderd.

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: