Download de app
Download de app
Navigatie knop

Word ambassadeur bij Ongehinderd

Nieuws

 

Wil je helpen en ben jij ervaringsdeskundige of ken je iemand (vriend, familielid) die ervaringsdeskundige is? Leuk! Meld je dan aan als Ambassadeur van Ongehinderd en draag bij aan een #ongehinderd Nederland voor iedereen.

Maak een account aan (of log in) en start direct 

… Of lees hieronder eerst de spelregels en voorwaarden:

Wat doet een ambassadeur?

Ambassadeurs melden nieuwe locaties aan voor de Ongehinderd app en website. Je deelt hierbij je persoonlijke ervaringen. Daarmee help je bedrijven en gemeenten bewuster te worden van het belang van toegankelijkheid. Dit kunnen natuurlijk zowel positieve als minder positieve ervaringen zijn. Je spaart punten met iedere aangemelde locatie voor een hapje, een drankje of om lekker te gaan shoppen*.

Hoe word ik ambassadeur?

Registreer in onze app of op onze website met een account en vul de velden in onder het kopje ‘ambassadeur‘. Je kunt direct beginnen. Met het plusje in de app of op de website meld je locaties aan. Met jouw input benaderen we de locatie om aan te sluiten.

Bewustzijn vergroten

Je kunt locaties aanmelden wanneer je er fysiek bent, of op je gemak vanuit thuis. Ben je bij de locatie? Dan zou het heel leuk zijn als je de winkelier of horeca-ondernemer vertelt over jouw aanmelding van hun zaak én het belang van toegankelijkheid.

Punten sparen

Als ambassadeur kun je punten sparen. Punten krijg je voor de volgende acties:
Ambassadeursprofiel volledig vullen = 100 punten
Locatie aanmelden = 10 punten
Aanmelding van een andere ambassadeur onderschrijven = 10 punten
Heb je 200 punten* gespaard? Dan ontvang je €20 voor bijvoorbeeld een hapje of drankje.

Start direct!

Wil jij ook ambassadeur worden? Start direct, download de gratis app via de AppStore of Playstore of registreer je via onderstaande link.

Maak een account aan (of log in) en start direct 

 

Wat is Ongehinderd?

Ongehinderd is een social enterprise die zich inzet voor toegankelijkheid voor iedereen. Ongeacht iemands handicap, chronische ziekte, lengte of omvang. Dit heet universele toegankelijkheid. Met ons landelijke team van inspecteurs en adviseurs toetsen we gebouwen, voorzieningen en locaties én adviseren we over verbetermogelijkheden. De locaties zijn te vinden in onze gratis app en website. Hierdoor weet iedereen snel en makkelijk welke voorzieningen aanwezig zijn in publieke locaties. We helpen eigenaren en beheerders van gebouwen hiermee een grote doelgroep te bereiken: meer dan 15% van alle mensen heeft een toegankelijkheidsbehoefte.

Succes en heel veel plezier!

 

*Na aanmelding wordt iedere kandidaat-ambassadeur en iedere aangemelde locatie geverifieerd door een medewerker van Ongehinderd. Voor het aanmelden van een gehandicaptenparkeerplaats of openbaar vervoerhalte ontvang je geen punten.

*We willen zo veel mogelijk mensen de mogelijkheid geven om ambassadeur te worden. Per gemeente komen maximaal 50 ambassadeurs in aanmerking voor de vergoedingen en zij ontvangen punten voor de eerste 500 aanmeldingen. Mocht dit maximale aantal bereikt zijn en jij je hierna aanmelden, dan verneem je dit direct.

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: