Download de app
Download de app
Navigatie knop

Nieuwe locaties in de app dankzij de Ongehinderd Testdag

Nieuws

Het zit er weer op: van 5 t/m 9 oktober was de Week van de Toegankelijkheid. Ook dit jaar organiseerden we de landelijke Ongehinderd Testdag, en met resultaat! We zijn trots op de vele locaties die al goed bezig zijn met toegankelijkheid en helemaal op de drie locaties waar we deze week het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid hebben mogen uitreiken.

Veel aanmeldingen Ongehinderd Testdag

Voor de Ongehinderd Testdag konden vanuit het hele land toegankelijke locaties worden aangemeld. Op basis van de aanmeldingen werden vervolgens locaties uitgekozen die tijdens de Week van de Toegankelijkheid in kaart zijn gebracht voor een uitgebreide weergave in de Ongehinderd app. Van Goes tot Katwijk, van Helmond tot Kerkrade, onze keurmeester was door het hele land te vinden.

Nieuwe locaties in de Ongehinderd appKeurmeester meet lift op bij Kasteel Helmond

Bedankt voor alle aanmeldingen! Hierdoor hebben we weer veel mooie en toegankelijke locaties kunnen toevoegen in de Ongehinderd app. Ontdek al deze nieuwe locaties nu in onze app:

 

Bedankt voor jullie deelname! Zonder jullie hadden we deze toegankelijke locaties nog niet ontdekt.

Nederlands Keurmerk voor ToegankelijkheidKeurmeester staat voor Postkantoor in Goes met bronzen keurmerk

Een aantal locaties hebben naar aanleiding van het bezoek door onze keurmeester zelfs het bronzen Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid mogen ontvangen! Gefeliciteerd Café Restaurant het Postkantoor in Goes, Sjevemet Hoes in Kerkrade en het Watersnoodmuseum in Ouwekerk!

 

Toevoegen locatie Ongehinderd app

Was je te laat om een locatie aan te melden voor de Week van de Toegankelijkheid? Niet getreurd: je kunt ook altijd zelf locaties toevoegen door het plaatsen van een beoordeling in de Ongehinderd app. Zo weten andere gebruikers precies waar ze welke toegankelijke locaties kunnen vinden. Hoe werkt het plaatsen van een beoordeling? Alle informatie vind je hier!

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: