Download de app
Download de app
Navigatie knop

Deel jouw natuurervaring en win een heerlijke lunch!

Nieuws

Ga jij wel eens de natuur in? Dan zijn wij benieuwd naar jouw mening! We hopen daarom dat jij een aantal vragen over jouw natuurbeleving wilt beantwoorden. Je maakt dan bovendien kans op een lunchbon ter waarde van € 50!

Ga naar de vragenlijst 

Online vragenlijst natuurbeleving

Samen met de Brabantse Natuurpoorten willen we graag meer inzicht krijgen in de behoeftes en wensen van mensen met een beperking als het gaat om natuurrecreatie. En wat verbeterd kan worden om zo’n bezoek soepeler te laten verlopen. Dus maak jij gebruik van een rolstoel of ben je slecht ter been, slechthorend, doof, blind of slechtziend? Of ken je iemand met een lichamelijke beperking?

Vul dan voor dinsdag 15 juni onze vragenlijst in via deze link. Dit duurt maximaal 10 minuten. We gaan vertrouwelijk met je gegevens om en je antwoorden worden anoniem verwerkt. Als je je e-mailadres invult gebruiken we deze alleen voor de reden waarvoor je deze hebt achtergelaten.

Win een heerlijke lunch!

Vul de vragenlijst vóór 15 juni in en maak kans op een lunchbon t.w.v. € 50 die je kunt gebruiken bij een van de 30 Brabantse Natuurpoorten.Koe op het gras met sleutel natuurpoorten op achtergrond

Doe je ook mee?

  • Ga via deze link naar de vragenlijst
  • Vul de vragenlijst vóór dinsdag 15 juni in
  • Laat aan het eind van de vragenlijst je e-mailadres achter
  • Maak kans op een heerlijke lunch!

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: