Download de app
Download de app
Navigatie knop

Zon! Wat zijn de toegankelijkste strandtenten van Nederland?

Nieuws

Zon, zee, strand! Het wordt eindelijk weer eens mooi weer in Nederland. Vandaag wordt het maar liefst 28° Celsius. Ideaal weer om een dagje naar het strand te gaan.

Voor een mooi strand hoef je echt niet op vakantie naar een zomers paradijs vele kilometers ver weg. Ons eigen land heeft een hoop te bieden: een kustlijn van maar liefst 250 km lang. Mooie stranden, duinen en natuurlijk vele gezellige strandtenten.

Én ook zeker qua toegankelijkheid heeft de Nederlandse kust wat te bieden. Wel handig om even te weten waar je moet zijn. In de Ongehinderd app staan vele strandtenten. De best beoordeelde locaties aan zee kun je hier terugvinden.

Bij Den Haag zijn zo een aantal leuke en toegankelijke plekjes te vinden. Wat denk je van de onderstaande locaties?

Strandtent 14

Een rolstoel huren voor op het strand? Een invalidentoilet en een aangepast douche voor mensen met een beperking? Strandtent 14 heeft het allemaal! Hier kun je heerlijk en ongehinderd genieten van een dagje aan zee.

 

 

 

Zanzibar Beachclub

Ook Zanzibar Beachclub is een fijne plek aan het strand. Qua toegankelijkheid scoort deze locatie goed. Bij de entree is wel een kleine drempel maar de locatie beschikt over een plaat om het hoogteverschil te overbruggen. Het personeel is zeer behulpzaam!

 

 

De Waterreus
In Scheveningen vind je ook De Waterreus, een strandtent met het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid. Met de toegankelijkheid zit het hier dus wel goed! Dit restaurant heeft een gezellige inrichting, een goed invalidentoilet en brede paden op het terras.  Een heerlijke plek dus om in de zon een kopje koffie met een gebakje te eten.

 

 

In de rest van het land zijn ook een aantal goed beoordeelde strandtenten in de Ongehinderd app te vinden. Check het hier!

Ben je met dit mooie weer zelf op stap geweest? Deel dan nu jouw ervaring in de Ongehinderd app. Zo brengen we samen de toegankelijkheid van de Nederlandse stranden in kaart!

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: