Download de app
Download de app
Navigatie knop

Win een dagje crossen door de duinen met de Ziesel strandrolstoel!

Nieuws

In samenwerking met Ziesel Nederland en Wheelchairmaffia organiseren wij een super toffe winactie! Heb jij altijd al keer ongehinderd door de duinen willen crossen? Doe nu mee en maak kans op een middag op het strand in de wel heel gave strandrolstoel van Ziesel. Het enige wat jij hoeft te doen, is zoveel mogelijk leuke beoordelingen te plaatsen van een (toegankelijk) strand met strandrolstoel in de Ongehinderd app. Deze winactie loopt tot en met 26 augustus.

Locaties

Welke locaties kan je beoordelen? De Nederlandse kustlijn telt ruim 500 km en hierlangs vind je tal van toegankelijke strandopgangen. Ook kun je op veel plekken een strandrolstoel huren. Wij brengen deze graag in kaart. Dit kunnen we echter niet zonder jouw hulp! Weet je precies waar je een goede strandrolstoel kan huren? Plaats dan nu een beoordeling in de Ongehinderd app en help andere gebruikers met deze informatie.

Om je te helpen hebben wij dankzij onze trouwe gebruiker Pia Hendriks al een lijst met locaties waar je een strandrolstoel kan huren. Deze zijn verspreid over het land: van de Waddeneilanden tot Noord- en Zuid- Holland tot Zeeland. Waar je deze zomer ook een dagje uit gaat of een vakantie doorbrengt, er is vast een locatie in de buurt!

Download hier alle locaties!

Strandrolstoel

Plaats je voor 26 augustus de meeste beoordelingen, dan maak je kans op dagje crossen door de duinen met Ziesel strandrolstoel. Dit is niet zomaar een rolstoel. Je kunt hiermee het strand op of lekker crossen in het bos dankzij de rupsbanden en de elektrische aanvoering. Met deze rolstoel kan een topsnelheid van 30 km/h gehaald worden. Wie wil dit nu niet eens ervaren?!

Tips voor jouw beoordeling

Hoe maak je jouw beoordeling een kanshebber voor de prijs? Er zijn een aantal eenvoudige stappen waarmee je jouw beoordeling er kan laten uitspringen:

  • Een foto toevoegen aan je beoordeling
  • Jouw ervaring beschrijven in het tekstveld
  • Aangeven welke voorzieningen er zijn (bijv. of er een rolstoelvriendelijk toilet is)
  • Plaats zoveel mogelijk beoordelingen!

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: