Download de app
Download de app
Navigatie knop

Vernieuwingen aan de Ongehinderd app en website

Nieuws

Het is zo ver: de Ongehinderd app en website hebben een metamorfose ondergaan!

Er op uit!

Vanaf vandaag kun je zien welke leuke en toegankelijke plekken er bij jou in de buurt zijn, gebaseerd op je locatie. Ook worden er steeds meer locaties met het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid toegevoegd.

Wil je er een keer op uit in een andere stad of een leuk dorp? Je kunt nu op de startpagina meteen zien welke ongehinderde gemeenten zich in jouw buurt bevinden.

Handige kaart

Maak je gebruik van een rolstoel? Wij hebben goed nieuws voor je! Wij hebben toegankelijke toiletten en gehandicaptenparkeerplaatsen in de aangesloten gemeenten voor je verzameld op een handige en overzichtelijke kaart. Zo zie je voortaan in één oogopslag waar je moet zijn. Je kunt deze kaart vinden via de gemeentepagina in de app of op de website.

Meer zekerheid

Wanneer je in de app een groen vinkje ziet staan bij een locatie weet je dat deze door Ongehinderd is getoetst op toegankelijkheid. Een rood kruisje betekent dat de informatie verouderd kan zijn, of dat de locatie niet door ons getoetst is. Zo ben je zeker van je zaak!

Beoordeling plaatsen

Als je lekker geniet van een kopje koffie op een gezellig en goed toegankelijk terras wil je die tip natuurlijk delen met anderen. Je kunt dit nu gemakkelijk doen door op het duimpje te klikken bij de betreffende locatie. En als je wat meer tijd hebt, dan is een uitgebreide beoordeling natuurlijk ook nog steeds mogelijk!

Download de app!

Heb je de Ongehinderd app nog niet? Download de app voor smartphone of tablet via de icoontjes hieronder, of ga naar de web-app via app.ongehinderd.nl. Als je de app wel al hebt, voert deze automatisch de update uit.

Veel plezier met onze vernieuwde app!

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: