Download de app
Download de app
Navigatie knop

Vacature: Inspecteur Toegankelijkheid

Nieuws

Ga jij graag zelfstandig op pad? Ben jij flexibel, heb je technisch inzicht en wil jij je skills inzetten om Nederland toegankelijker te maken? Solliciteer dan direct op deze functie!

Ongehinderd is op zoek naar collega’s voor de uitbreiding van haar landelijke team van Inspecteurs en Adviseurs. Als Inspecteur Toegankelijkheid bezoek je publieke locaties van gemeenten en bedrijven en meet je de toegankelijkheid op. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, leren we je alles wat je moet weten over de methodiek van toetsen en adviseren over fysieke toegankelijkheid van gebouwen en openbare ruimten.

Als Inspecteur Toegankelijkheid:

– Bezoek je opdrachtgevers door heel Nederland
– Breng je de toegankelijkheid van zeer diverse locaties (van gebouw tot wandelpad) in kaart en breng je verbeteradviezen uit
– Geef je toelichting over adviezen en denk je mee met de klant over mogelijke oplossingen
– Werk je nauw samen met je collega’s in een informele sfeer van Brabantse gezelligheid

Wat verwacht Ongehinderd van jou als Inspecteur Toegankelijkheid:
– Een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau
– Ervaring in het werken met digitale systemen (apps, cloud- en webbased programma’s)
– Sterke communicatieve vaardigheden en je bent nauwkeurig, zelfstandig en representatief

Wat biedt Ongehinderd jou als Inspecteur Toegankelijkheid:
– Fulltime of parttime dienstverband (32-40 uur)
– Een bepaalde tijd contract, met intentie tot verlenging
– Een goed start salaris van €2800 bruto per maand op basis van 40 uur en bij verlenging na de eerste 7 maanden een bruto salaris van €3080
– Opleiding om te kunnen toetsen volgens het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid, op verschillende niveaus
– Een plek in een dynamisch en hard groeiend team
– De kans om écht verschil te maken in de maatschappij
– Leuke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals op regelmatige basis leuke teamdagen met afsluitende borrels/etentje.

Bedrijfsprofiel:
Ongehinderd is een bedrijf met een missie wat zich inzet voor een toegankelijker Nederland. Opgericht door Gerard de Nooij die op zijn 23ste door een motorongeval een dwarslaesie opliep. Na zijn revalidatie ervaart hij letterlijk welke drempels er in het alledaagse leven zijn nu hij beperkt is in zijn mobiliteit. Hij besluit niet bij de pakken neer te gaan zitten en richt Ongehinderd op.
Het bedrijf heeft een app en website waarmee mensen met verschillende soorten handicaps altijd en overal inzicht krijgen in de toegankelijkheid van publieke locaties. In opdracht van bedrijven en gemeenten worden met een landelijk team van Inspecteurs en Adviseurs publieke gebouwen en voorzieningen in kaart gebracht. De informatie is in de gratis app en op de website te vinden. De locaties zijn hierdoor goed vindbaar voor de nu al 200.000+ gebruikers die ook zelf beoordelingen plaatsen. Nu al zijn meer dan 90 gemeenten en duizenden bedrijven aangesloten bij de app en website. De onderneming heeft daarnaast een unieke methodiek ontwikkeld om toegankelijkheidsadvies te geven aan klanten met bestaande gebouwen, maar ook nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten.

Informatie:
Ben jij enthousiast geworden? Mail dan zo snel mogelijk, uiterlijk 30 september, je CV met motivatiebrief naar linda@ongehinderd.nl en peter@ongehinderd.nl  onder vermelding van ‘Inspecteur Toegankelijkheid’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: