Download de app
Download de app
Navigatie knop

Top 10: best beoordeelde hotels!

Nieuws

Zin om er even gezellig samen op uit te gaan? Bekijk dan nu de top 10 best beoordeelde hotels/vakantieadresjes in de Ongehinderd app. Ga je voor een hotel in het Brabantse land, een mooi hotel in Amsterdam of voor een echte Landhoeve?

Hieronder laten we alvast drie mooie en toegankelijke locaties uit de top 10 aan je zien:

De Imminkhoeve is een kleinschalig aangepast vakantiepark waar alle voorzieningen zijn om een paar dagen heerlijk te ontspannen. Wil je met vrienden of familie een weekendje weg? Dan is deze locatie perfect. Je vindt hier namelijk 5 aangepaste groepsaccomodaties en een volledig rolstoeltoegankelijk hotel. Niet voor niets dus dat de Imminkhoeve het afgelopen jaar het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid heeft ontvangen.

Erik geeft bij zijn positieve beoordeling (5 sterren) aan: “Alles zeer geslaagd!”. Koopm (5 sterren) is ook enthousiast: “Van alle gemakken voorzien, best wel uniek!”.

Een ander hotel dat het keurmerk heeft ontvangen is Hotel nhow in Rotterdam. Met de toegankelijkheid van dit hotel zit het dus wel goed! Hier is een ruime aangepaste kamer met een aangepaste badkamer. Volgens Lianne kun je hier ook genieten van een heerlijk ontbijt. Altijd fijn!

Het Rijksmuseum aan het Museumplein, Madame Tussauds aan de Dam of lekker winkelen aan de Kalverstraat: een uitstapje naar Amsterdam is altijd leuk. Aan ’t IJ ligt op een unieke locatie het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre. In dit hotel vind je 2 mooie, aangepaste kamers. Toe aan wat extra ontspanning? Dan kun je terecht in het wellnesscentrum op -1.  Enige nadeel is dat het parkeren in de garage onder het hotel betaald is. Maar dan zit je wel in het centrum van Amsterdam. Wat wil je nog meer?

Niek is ook positief (4 sterren): “Goed aangepast hotel. Hulphond welkom.”.

Heb jij zelf nog een andere goede ervaring met een toegankelijk hotel? Of was je juist niet zo positief? Deel deze dan vooral met ons. Via app.ongehinderd.nl kun je heel makkelijk een beoordeling achter laten.

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: