Download de app
Download de app
Navigatie knop

Tips voor een ongehinderde zomer

Nieuws

Zoek jij deze zomer nog leuke tips voor uitstapjes? Dan helpen we je graag op weg! Wij geven je een aantal tips voor een leuke zomervakantie in eigen land. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke overnachting in Nederland of een bezoek aan het strand? Liever de natuur in? Denk dan eens aan een mooie wandeling bij één van de Brabantse Natuurpoorten of één van de andere toegankelijke wandelroutes?

Coloplast Fit for Life Routes

Samen met Coloplast hebben we 6 Fit for Life Routes samengesteld met leuke tips voor een toegankelijk weekendje weg. Waaronder overnachtingslocaties, restaurants, cafés en leuke activiteiten. Je vindt deze routes in Barneveld, Berg en Dal, Den Haag, Eindhoven, Vechtdal en Zeeuws-Vlaanderen.

Strand in ScheveningenOnbeperkt genieten in de Achterhoek

Ben jij al eens in de Achterhoek geweest? Met het afwisselende landschap, mooie kastelen, musea, historische Hanzesteden en tal van overnachtingsmogelijkheden valt hier veel te zien en te beleven. Ongehinderd en Achterhoek Toerisme vinden het belangrijk dat iedereen hiervan kan genieten. Daarom hebben we vorig jaar acht Ongehinderd op Pad Routes in de Achterhoek samengesteld. Laat je verrassen door de bezienswaardigheden in en toegankelijkheid van de Achterhoekse plaatsen AaltenBerkellandBronckhorstDoetinchemLochemOost GelreOude IJsselstreek en Winterswijk.

Groen landschap met water

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: