Download de app
Download de app
Navigatie knop

Start nu met beoordelen voor de Ongehinderd Testdag 2019

Nieuws

De tweede landelijke Ongehinderd Testdag is dit jaar woensdag 9 oktober. We nodigen iedereen, met en zonder beperking, uit om deze dag op pad te gaan om met de Ongehinderd app zoveel mogelijk locaties te beoordelen op toegankelijkheid.

En goed nieuws: je kunt vanaf vandaag, 25 september, al beginnen met het plaatsen van beoordelingen in de Ongehinderd app!
Alle beoordelingen die je vanaf nu tot en met de testdag op woensdag 9 oktober plaatst, tellen namelijk mee om kans te maken op een ontspannen weekendje weg!
Zo kun je, ook als je op woensdag 9 oktober niet kunt deelnemen, toch meedoen met de Ongehinderd Testdag. Deel jouw favoriete plekjes, help ons Nederland toegankelijker te maken en maak ook nog eens kans op gave prijzen!

Doe jij ook mee?Jongen en meisje in natuur

1.      Download de gratis Ongehinderd app via de Apple App Store of Google Play Store of ga naar app.ongehinderd.nl.
2.      Maak je eigen ‘Ongehinderd profiel’ aan
3.      Plaats zoveel mogelijk beoordelingen
4.      Deel jouw ervaring via social media met @ongehinderd #testdag2019
5.      Maak kans op een ontspannen weekendje Terneuzen! Inclusief een lekkere lunch bij Brasserie Westbeer, een cultureel avondje uit bij het Scheldetheater en een overnachting in het Hampshire Hotel – Churchill Terneuzen.

 

Officiële landelijke Ongehinderd Testdag woensdag 9 oktober

Meiden samen winkelenTijdens de landelijke Ongehinderd Testdag op woensdag 9 oktober gaan we samen fysiek op pad om de toegankelijkheid binnen gemeenten te verkennen. Zo willen we op een leuke manier bewustwording over toegankelijkheid creëren. Iedereen mag meedoen!
Gemeente Amersfoort, Berg & Dal, Delft, Den Haag, Goes, Haarlemmermeer, Huizen, Kampen, Schouwen-Duivenland, Velsen, en Zeist organiseren tijdens de Ongehinderd Testdag een programma voor deelnemers binnen de gemeente. Je kunt hierbij altijd aansluiten om binnen jouw gemeente samen op pad te gaan.
De app is echter in heel Nederland te gebruiken, dus ook in andere gemeenten kun je op pad om locaties op toegankelijkheid te beoordelen.

Bekijk voor alle informatie over de Ongehinderd Testdag op www.ongehinderd.nl/testdag.

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: