Download de app
Download de app
Navigatie knop

Ongehinderd op pad

Nieuws

Nu “het nieuwe normaal” wat begint te wennen en de zomer al bijna zijn intrede doet, gaan we weer geleidelijk aan naar buiten. Ook met anderhalve meter afstand kunnen we natuurlijk lekker van de Nederlandse zon genieten. We gaan voorzichtig de natuur in, halen ijsjes, sporten buiten en barbecueën op afstand in de tuin. De horeca heeft het zwaar te verduren gehad maar daar kwam dan toch wat goed nieuws: de terrassen zijn weer open!

De favoriete bezigheid van menig Nederlander is lekkere drankjes drinken en mensen kijken van onder een parasol, om daarna te genieten van een heerlijk bordje eten. Heerlijke buitenterrassen zoals Theeschenkerij Hof Van Schoor in Nederweert of Het Boerenhuis in Deurne zijn ruim opgezet en heten je van harte welkom. Onze app staat vol met gezellige, toegankelijke restaurants en cafés waar je lekker kunt genieten. Wij inspireren je graag!

Natuurlijk moeten we voorzichtig blijven. Dus we blijven ook met collega’s of vrienden vanuit huis (video)bellen of sturen kaartjes of bloemetjes om te laten weten dat we aan elkaar denken. Een klein gebaar kan iemands dag weer wat leuker maken. En daarnaast gaan we er langzaamaan  weer Ongehinderd op uit.

Nu we nog even niet naar het buitenland kunnen naar een leuk, toegankelijk vakantieadres, zoeken we het dichter bij huis. Er is genoeg te ontdekken in ons mooie Nederland. Ga de natuur in op de Veluwe en overnacht in het heerlijke Westcord hotel middenin de bossen. Rolstoelvriendelijk natuurgebied De Schammer is ook een aanrader, met als slaapplek toegankelijke vakantiewoning Hofstay 195. Toe aan wat ontspanning? Bij Aldörrum Logementen & Camping in Aarle Rixtel kun je heerlijk logeren en hebben ze een toegankelijke wellness! Meer in een kampeerbui? Camperplaats Vechtdal is een aanrader, ze hebben er zelfs een toegankelijke hottub.

Kortom: zo lang we allemaal de richtlijnen respecteren hoeven we ons niet te vervelen en kunnen we de komende tijd weer Ongehinderd op Pad. De Ongehinderd app biedt je tal van locaties waar je toegankelijk kunt ontspannen, geheel volgens de regels van de overheid. Heb je zelf een leuke plek ontdekt? Voeg de locatie dan toe aan de app en inspireer anderen om er ook op uit te gaan!

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: