Download de app
Download de app
Navigatie knop

Nieuwe functies in de Ongehinderd app!

Nieuws

Goed nieuws: de Ongehinderd app is vernieuwd! Vanaf nu kun je inloggen met je eigen persoonlijke profiel. Zo wordt het plaatsen van een beoordeling makkelijker en kun je locaties markeren als favoriet.

Profiel

Een profiel kun je aanmaken op twee manieren. Allereerst kan je hiervoor je social media account (Facebook, Twitter en binnenkort ook Google) gebruiken. Het inloggen is heel simpel: selecteer de social media van je keuze en log in met je bestaande account. Naast inloggen met social media kun je ook een Ongehinderd account aanmaken. Ook dit is heel eenvoudig: gebruik je mailadres en kies een wachtwoord.

Wat kan je instellen bij je profiel?

  • Schermnaam: de naam die andere gebruikers kunnen zien wanneer je een beoordeling plaats.
  • Je voor- en achternaam, deze zijn niet zichtbaar in de app.
  • Een profielfoto: hiermee kun je je profiel persoonlijker maken
  • E-mailvoorkeuren: waar vind je het leuk om over geïnformeerd te worden?
  • Profielkeuze: welke informatie is relevant voor jou? Je kunt ervoor kiezen dat deze informatie zichtbaar is voor anderen of alleen voor jou.
  • Tot slot kun je je wachtwoord wijzigen of je account verwijderen.


Favoriete locaties

Zie je een locatie in de app die je zeker een bezoekje waard lijkt? Of ben je ergens geweest waar de toegankelijkheid helemaal top was? Dan kun je nu locaties opslaan door ze te markeren als favoriet. Dit doe je door deze locatie op te zoeken in de app en te klikken op het hartje rechtsboven. Bij je profielpagina kun je deze locatie nu terugvinden onder de favoriete locaties.


Beoordeelde locaties

Een andere vernieuwing aan de app is dat je de locaties die je beoordeeld hebt gemakkelijk kan terugvinden. Deze vind je ook op je profielpagina. Hier kun je naast het aantal beoordeelde locaties ook de gemiddelde score die je gaf zien.

Heb je nog tips of loop je ergens vast? Laat het ons dan vooral weten!

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: