Download de app
Download de app
Navigatie knop

Nieuw in de app: Gemeente Oss

Nieuws

De Ongehinderd app is uitgebreid! Vanaf nu kun je naast o.a. Eindhoven, Maastricht en Den Haag ook de gemeente Oss terugvinden in de app en hier op de website. Het keuringsteam van Ongehinderd is de afgelopen weken druk geweest met het toetsen van diverse gemeentelijke gebouwen en ondernemers op toegankelijkheid. Heeft het gemeentehuis een toegankelijk toilet? Is de entree van het sportpark ruim genoeg? Ontdek nu in de app het antwoord op deze vragen voor circa 100 locaties in de gemeente Oss.

Op dinsdag 9 mei vond de lancering van de gemeente Oss plaats in het gemeentehuis van Oss. Wethouder Annemieke van de Ven en Gerard de Nooij, oprichter van Ongehinderd, zetten de Osse gemeentepagina van Ongehinderd online tijdens dit evenement. Vanaf dit moment kunnen de inwoners en bezoekers van de gemeente Oss deze informatie opzoeken in de app en zelf hun ervaringen delen.

Staat jouw favoriete plekje in Oss nog niet in de app? Zelf kun je heel gemakkelijk een beoordeling toevoegen. Hiervoor kun je gratis de Ongehinderd app downloaden via de App-store en Google Play Store. Ook via app.ongehinderd.nl kun je een beoordeling plaatsen.

De leukste artikelen over de lancering van de Ongehinderd app in de gemeente Oss:

http://www.bd.nl/oss/toegankelijkheid-van-oss-getest-en-in-app-gezet~a5723818/

http://www.d-tv.nl/oss-maakt-toegankelijkheid-gebouwen-inzichtelijk/content/item?958393

http://www.kliknieuws.nl/regio/oss/algemeen/117311/welke-locaties-in-de-gemeente-oss-zijn-goed-toegankelijk-voor-mensen-met-e

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: