Download de app
Download de app
Navigatie knop

Ontdek Meet the local in de Ongehinderd app

Nieuws

Heb jij altijd al willen weten wat de beste plekjes in een andere stad zijn? Ben je benieuwd waar de bewoners zelf graag naar toe gaan? Of wil je gewoon inspiratie op doen voor een leuke stedentrip? Dan hebben wij goed nieuws! Vanaf nu hebben we een nieuwe functie in de app: Meet the local.


Deze maand: ontdek Amersfoort

Hiervoor gaat Eelke Kelderman (van Eelke Droomt) vanaf nu elke maand op pad met een ‘local’ in de aangesloten gemeenten van Ongehinderd. Voor de allereerste Meet the local is ze op stap gegaan met Laura ter Beek uit Amersfoort. Hier deelt ze haar favoriete locaties van deze mooie stad met jou. Weet je al waar je hier de lekkerste friet kan krijgen? En heb je het bijzondere gebouw waar de bibliotheek zich in bevindt al eens gezien? Als het antwoord nee is wordt het de hoogste tijd voor een uitstapje naar Amersfoort!

 


Deel je eigen ervaringen

Ken je zelf nog andere leuke plekjes in de stad? Of ben je hier ook al eens geweest? Laat dan vooral ook jouw ervaring achter in de Ongehinderd app. Dit kan heel makkelijk door een locatie te beoordelen. Je kunt een beoordeling achter laten op plekken die al in de app staan maar zeker ook bij nieuwe locaties. Zo kunnen we samen Nederland een stukje toegankelijker maken.

Volgende maand staat een bezoekje naar Eindhoven op het programma. Ontdek hier nu alvast alle getoetste locaties in deze Brabantse stad.

Met Eelke op stap?

Ben je enthousiast geworden over het concept van Meet the local en wil je ook graag jouw favoriete plekken met ons delen? Stuur dan even een mailtje naar lianne@ongehinderd.nl. We zoeken nog enthousiaste locals voor alle andere aangesloten gemeenten.

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: