Download de app
Download de app
Navigatie knop

Honderden beoordelingen tijdens de Ongehinderd Testdag 2019

Nieuws

Vandaag was de 2e succesvolle editie van de Ongehinderd Testdag! Deelnemers gingen met de Ongehinderd app weer fanatiek op pad om leuke plekjes binnen gemeenten in kaart te brengen. Er werden in totaal weer honderden locaties beoordeeld op toegankelijkheid. Een positief resultaat waarmee we Nederland samen weer een stukje toegankelijker maken. En daar zijn we trots op!

Gemeente Goes uitgeroepen als Winnaar Ongehinderd Testdag 2019!
Deelnemers aan de Ongehinderd Testdag in Gemeente Goes, plaatsten woensdag 9 oktober de meeste beoordelingen in de Ongehinderd app. Met maar liefst 51 beoordelingen zijn zij daarmee uitgeroepen tot “Winnaar Ongehinderd Testdag 2019”. Zij krijgen de welverdiende bokaal toegestuurd, om deze een mooi plekje te geven. De tweede plaats tijdens de Ongehinderd Testdag was voor Gemeente Schouwen-Duiveland, gevolgd door een derde plaats voor Gemeente Velsen.

Winnaars
Ook veel deelnemers gingen actief op pad. Marjoleine plaatste de meeste beoordelingen en wint hiermee een ontspannen weekendje Terneuzen! Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door Coloplast Fit for Life. Zij was niet de enige die leuke beoordelingen plaatste, Dounia was ook enthousiast bezig en plaatste de allerleukste beoordelingen. Hiermee wint zij ook een leuke prijs!

Ongehinderd app
Ook na de testdag kun je uiteraard nog steeds locaties beoordelen op toegankelijkheid en toevoegen aan de Ongehinderd app. Download daarvoor de app via de Apple App Store of Google Play Store, of ga naar de website app.ongehinderd.nl.
Zo help je anderen om de leuke en toegankelijke plekjes in jouw omgeving ook te ontdekken!

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: