Download de app
Download de app
Navigatie knop

Gezocht: Sales & Marketing Manager

Nieuws

Ben jij een commerciële duizendpoot met leiderschapskwaliteiten? Heb jij ervaring met het aansturen van een team? Heb jij uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden? En wil jij je skills inzetten om écht verschil te maken in de maatschappij? Solliciteer dan direct op deze veelzijdige en uitdagende functie! 

Ongehinderd is een dynamische, sociaal gedreven onderneming die een explosieve groei doormaakt. Gevestigd in Eindhoven en landelijk opererend, toetst het team van ca. 50 medewerkers honderden locaties per maand op toegankelijkheid voor mensen met een beperking. De organisatie hanteert een unieke aanpak en biedt een breed en uniek dienstenpakket aan klanten uit tal van sectoren en branches. Ter uitbreiding van het managementteam zijn we op zoek naar een ervaren Sales & Marketing Manager.

Als kandidaat Sales & Marketing Manager: 

Je hebt leidinggevende vaardigheden, kan analyserend en probleemoplossend denken. Je bent klant- en marktgericht. Je weet het belang van toegankelijkheid en inclusie – en de oplossingen die Ongehinderd hiervoor biedt – op de juiste manier bij de klant onder de aandacht te brengen. Je hebt een duurzame klantrelatie hoog in het vaandel staan. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om doelen te behalen en bij te dragen aan het succes en de groei van de onderneming. In de functie leer je alles wat je moet weten over onze organisatie, diensten, klanten en gebruikers.

Als Sales & Marketing Manager: 

* Ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de groeiende salesafdeling met 4 accountmanagers en 3 binnendienstmedewerkers

* Voer je gesprekken met (potentiële) klanten, digitaal, per telefoon en op afspraak buiten de deur

* Begeleid je het proces van het eerste klantcontact tot en met het afsluiten en relatiebeheer

* Draag je zorg voor het behalen van de doelen en targets van zowel het team als van individuele medewerkers

* Ben je bekend met de besluitvorming binnen grote organisaties en in het bijzonder binnen gemeentelijke organisaties

* Draag je bij aan het opstellen en uitvoeren van markt- en verkoopplannen

 

Ongehinderd verwacht van jou als Sales en Marketing Manager: 

* Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau

* Ruime, relevante werkervaring in een vergelijkbare functie

* Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

* Uitstekende beheersing van MS Office, kennis van mac is een pre

* Woonachtig in Brabant regio Eindhoven

 

Ongehinderd biedt: 

* Dienstverband voor 36-40 uur per week

* Contract voor 6 + 1 maanden met intentie tot verlenging

* Uitstekende arbeidsvoorwaarden

* Een plek in een fris en dynamisch team

* Leuke werksfeer en inspirerende werkomgeving op 2 minuten lopen van het bruisende centrum van Eindhoven

* De kans om een verschil te maken in de maatschappij

 

Bedrijfsprofiel: 
Ongehinderd is een maatschappelijk gedreven onderneming die zich inzet voor een toegankelijker Nederland. Mede opgericht door Gerard de Nooij die op zijn 23ste door een motorongeval een dwarslaesie opliep. Na zijn revalidatie ervaart hij letterlijk welke drempels er in het alledaagse leven zijn nu hij beperkt is in zijn mobiliteit. Hij besluit niet bij de pakken neer te gaan zitten en richt Ongehinderd op.

Het bedrijf heeft een app en website waarmee mensen met een beperking altijd en overal inzicht krijgen in de toegankelijkheid van publieke locaties. Een team van Inspecteurs en Adviseurs Toegankelijkheid toetst de locaties en brengt de toegankelijkheid in kaart voor mensen met verschillende soorten beperkingen. De informatie is in de gratis app en op de website te vinden. De locaties zijn hierdoor goed vindbaar voor de nu al 150.000+ gebruikers die ook zelf beoordelingen plaatsen. Bedrijven en gemeenten kunnen met deze app en website hun bereik maximaliseren in de groeiende niche van mensen met een beperking (1 op de 7 Nederlanders heeft een beperking). De onderneming heeft daarnaast een unieke methodiek ontwikkeld om toegankelijkheidsadvies te geven aan haar klanten met bestaande gebouwen, maar ook nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Informatie: 

Ben jij enthousiast geworden? Mail dan voor 1 januari je CV en motivatiebrief naar linda@ongehinderd.nl t.a.v. Linda van de Leest onder vermelding van ‘Vacature Sales & Marketing Manager’.

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: