Download de app
Download de app
Navigatie knop

Gezocht: Inspecteur Toegankelijkheid

Nieuws

Ga jij graag zelfstandig op pad? Ben jij flexibel en heb je technisch inzicht? En wil jij je skills inzetten om Nederland toegankelijker te maken? Solliciteer dan direct op deze functie!

Ongehinderd is op zoek naar collegas voor de uitbreiding van haar team van Inspecteurs Toegankelijkheid. Als Inspecteur Toegankelijkheid bezoek je publieke locaties van gemeenten en bedrijven en meet je de mate van toegankelijkheid op. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, leren we je alles wat je moet weten over de methodiek van toetsen en adviseren over fysieke toegankelijkheid van gebouwen en openbare ruimten.

Wat ga je doen als Inspecteur Toegankelijkheid:

 • Bezoek je opdrachtgevers door heel Nederland
 • Breng je de toegankelijkheid van zeer diverse locaties (van gebouw tot wandelpad) in kaart en breng je verbeteradviezen uit
 • Geef je uitleg en toelichting en beantwoord je vragen van de opdrachtgever over de gerapporteerde adviezen
 • Werk je nauw samen met je collega’s in een informele sfeer van Brabantse gezelligheid
 • Bekijk deze video om een beter beeld van de functie te krijgen. Daarnaast vertellen onze directeur en een van onze inspecteurs hier meer over de functie.


Wat verwacht Ongehinderd van jou als Inspecteur Toegankelijkheid:

 • Een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau
 • Ervaring in het werken met digitale systemen (apps, cloud- en webbased programma’s)
 • Sterke communicatieve vaardigheden en je bent nauwkeurig, zelfstandig en representatief


Wat biedt Ongehinderd jou als Inspecteur Toegankelijkheid:

 • Fulltime of parttime dienstverband (32-40 uur)
 • Een bepaalde tijd contract, met intentie tot verlenging
 • Een goed salaris
 • Opleiding om te kunnen toetsen volgens het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid, op verschillende niveaus
 • Een plek in een dynamisch en hard groeiend team
 • De kans om écht verschil te maken in de maatschappij


Bedrijfsprofiel: 

Ongehinderd is een maatschappelijk gedreven onderneming die zich inzet voor een toegankelijker Nederland. Opgericht door Gerard de Nooij die op zijn 23ste door een motorongeval een dwarslaesie opliep. Na zijn revalidatie ervaart hij letterlijk welke drempels er in het alledaagse leven zijn nu hij beperkt is in zijn mobiliteit. Hij besluit niet bij de pakken neer te gaan zitten en richt Ongehinderd op.

Het bedrijf heeft een app en website waarmee mensen met een beperking altijd en overal inzicht krijgen in de toegankelijkheid van publieke locaties. In opdracht van bedrijven en gemeenten worden met een team van Inspecteurs Toegankelijkheid publieke gebouwen en voorzieningen in kaart gebracht. De informatie is in de gratis app en op de website te vinden. De locaties zijn hierdoor goed vindbaar voor de nu al 100.000+ gebruikers die ook zelf beoordelingen plaatsen. Nu al zijn meer dan 90 gemeenten en duizenden bedrijven aangesloten bij de app en website. De onderneming heeft daarnaast een unieke methodiek ontwikkeld om toegankelijkheidsadvies te geven aan klanten met bestaande gebouwen, maar ook nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten.

Informatie: 

Ben jij enthousiast geworden? Mail dan zo snel mogelijk, uiterlijk 1 augustus, je CV met motivatiebrief naar Linda van de Leest via linda@ongehinderd.nl onder vermelding van ‘Inspecteur Toegankelijkheid’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

 

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: