Download de app
Download de app
Navigatie knop

Gezocht: Buitendienstmedewerker toegankelijkheid / keurmeester

Nieuws

Ga jij graag zelfstandig op pad? Ben jij flexibel en heb je technisch inzicht? En wil jij je skills inzetten om echt verschil te maken in de maatschappij? Solliciteer dan direct op deze functie!

Ongehinderd is per direct op zoek naar collega’s voor de uitbreiding van haar team van keurmeesters en adviseurs. De juiste persoon is nauwkeurig, representatief, zelfstandig en goed onderlegd in digitale middelen.

We leren je alles wat je moet weten over de methodiek van toetsen en adviseren over fysieke toegankelijkheid van gebouwen en openbare ruimte.

Als Buitendienstmedewerker Toegankelijkheid:

 • Bezoek je opdrachtgevers door het land
 • Breng je de toegankelijkheid van hun gebouwen in kaart en breng je verbeteradviezen uit
 • Beantwoord je vragen van de opdrachtgever over de gerapporteerde adviezen
 • Werk je nauw samen met je collega’s in een informele sfeer van Brabantse gezelligheid

Ongehinderd verwacht van jou:

 • Afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau
 • Ervaring in het werken met digitale systemen (apps, cloud- en webbased programma’s)

Ongehinderd biedt:

 • Fulltime of parttime dienstverband (32-40 uur)
 • Een bepaalde tijd contract, met intentie tot verlenging
 • Een goed salaris
 • Een plek in een dynamisch en hard groeiend team
 • De kans om écht verschil te maken in de maatschappij

Bedrijfsprofiel:

Ongehinderd is een maatschappelijk gedreven onderneming die zich inzet voor een toegankelijker Nederland. Opgericht door Gerard de Nooij die op zijn 23ste door een motorongeval een dwarslaesie opliep. Na zijn revalidatie ervaart hij letterlijk welke drempels er in het alledaagse leven zijn nu hij beperkt is in zijn mobiliteit. Hij besluit niet bij de pakken neer te gaan zitten en richt Ongehinderd op.

Het bedrijf heeft een app en website waarmee mensen met een beperking altijd en overal inzicht krijgen in de toegankelijkheid van publieke locaties. In opdracht van bedrijven en gemeenten worden met een team van adviseurs en keurmeesters publieke gebouwen en voorzieningen in kaart gebracht. De informatie is in de gratis app en op de website te vinden. De locaties zijn hierdoor goed vindbaar voor de nu al 100.000+ gebruikers die ook zelf beoordelingen plaatsen. Nu al zijn meer dan 90 gemeenten en duizenden bedrijven aangesloten bij de app en website. De onderneming heeft daarnaast een unieke methodiek ontwikkeld om toegankelijkheidsadvies te geven aan klanten met bestaande gebouwen, maar ook nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten.

Informatie:

Ben jij enthousiast geworden? Mail dan zo snel mogelijk, uiterlijk 16 mei je CV met motivatiebrief naar Linda van de Leest onder vermelding van ‘Buitendienstmedewerker Toegankelijkheid’ naar linda@ongehinderd.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: