Download de app
Download de app
Navigatie knop

Gezocht: Bouwkundig Adviseur

Nieuws

Is bouwkunde jouw passie? Ben je nauwkeurig en werk je graag zelfstandig? Vind je de toegankelijkheid van de gebouwde omgeving interessant en zou je daarover willen adviseren? Reageer dan direct op deze vacature! Wij zijn namelijk op zoek naar een Bouwkundig Adviseur.

Omschrijving werkzaamheden:

Als Bouwkundig Adviseur onderzoek je in opdracht van Ongehinderd de mate van toegankelijkheid van uiteenlopende nieuw- en verbouwprojecten van onze klanten. Je bestudeert de ontwerpen en brengt belangrijke details die de toegankelijkheid beïnvloeden in kaart. Samen met het team van bouwkundigen en ergotherapeuten van Ongehinderd verwerk je de bevindingen tot een adviesrapportage die opgeleverd wordt aan de klant. Je past de methodiek van Ongehinderd toe, adviseert conform de richtlijnen van het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid en je gebruikt je eigen inzicht. Je werkt zelfstandig maar communiceert doorlopend met je collega’s en het projectteam. Je overziet het bouwproject van ambitie tot eindoplevering, inclusief de verschillende ontwerpfasen en de voorgestelde aanpassingen. Je denkt mee met het projectteam over mogelijke oplossingen, streeft naar een optimaal toegankelijk gebouw en zet je in voor het beste eindresultaat voor de klant.

Ongehinderd verwacht van jou:

  • HBO werk- en denkniveau in de richting bouwkunde
  • Ervaring in het werken met digitale systemen (apps, cloud- en webbased programma’s)

 

Ongehinderd biedt:

  • Fulltime dienstverband (of minimaal 32 uur)
  • Een goed salaris
  • Een plek in een dynamisch en hard groeiend team
  • De kans om écht verschil te maken in de maatschappij

 

Over Ongehinderd

Ongehinderd is een maatschappelijk gedreven onderneming die zich inzet voor een toegankelijker Nederland. Het bedrijf heeft een app en website waarmee mensen met een beperking altijd en overal inzicht krijgen in de toegankelijkheid van publieke locaties. In opdracht van bedrijven en gemeenten worden met een team van adviseurs en keurmeesters publieke gebouwen en voorzieningen in kaart gebracht. De informatie is in de gratis app en op de website te vinden. De locaties zijn hierdoor goed vindbaar voor de nu al 125.000+ gebruikers die ook zelf beoordelingen plaatsen. Nu al zijn 100 gemeenten en duizenden bedrijven aangesloten bij de app en website. De onderneming heeft daarnaast een unieke methodiek ontwikkeld om toegankelijkheidsadvies te geven aan klanten met bestaande gebouwen, maar ook nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten.

Ongehinderd is opgericht door Gerard de Nooij die op zijn 23ste door een motorongeval een dwarslaesie opliep. Na zijn revalidatie ervaart hij letterlijk welke drempels er in het alledaagse leven zijn nu hij beperkt is in zijn mobiliteit. Hij besluit niet bij de pakken neer te gaan zitten en richt Ongehinderd op.

Alles wat je moet weten over de methodiek van toetsen en adviseren over fysieke toegankelijkheid van gebouwen en openbare ruimte wordt je geleerd door Ongehinderd.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar linda@ongehinderd.nl ter attentie van Linda van de Leest. Als je vragen hebt over de functie, neem dan ook vrijblijvend contact op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: