Download de app
Download de app
Navigatie knop

Gezocht: Accountmanager

Nieuws

Ben jij enthousiast, dienstverlenend, heb je commerciële ervaring en sterke communicatie skills? Wil jij je op positieve wijze inzetten om bedrijven en gemeenten te helpen om hun locaties en voorzieningen toegankelijk en goed vindbaar te maken voor mensen met een beperking? Dan past deze functie bij jou!

Functieomschrijving:

Ongehinderd heeft de afgelopen jaren een explosieve groei doorgemaakt dankzij haar nieuwe producten en diensten. Voor de uitbreiding van onze sales afdeling zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. De juiste persoon ziet uitdaging in het op pad gaan en het opzetten van nieuwe samenwerkingen. Enthousiasme, positiviteit, flexibiliteit en het tonen van initiatief zijn onmisbare kwaliteiten.

Je herkent kansen direct en je weet de diensten van Ongehinderd op de juiste manier bij de klant onder de aandacht te brengen. Je hebt een duurzame klantrelatie hoog in het vaandel staan en haalt energie uit het werken in een dynamische werkomgeving. Je behoudt makkelijk overzicht, weet je aan te passen aan elke situatie en als je eenmaal op stoom bent, vind je het leuk om zelfstandig te werken en dingen voor elkaar te krijgen.

We zijn per direct op zoek naar iemand met tenminste HBO werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring. We leren je alles wat je moet weten over onze organisatie, diensten, klanten en gebruikers.

Als Accountmanager:

– Ben je verantwoordelijk voor het benaderen van potentiële klanten, per telefoon, online en op afspraak buiten de deur. Dit doe je vanaf het eerste klantcontact tot en met het afsluiten van een contract
– Daarnaast onderhoud je contact met bestaande klanten, doe je aan relatiebeheer en ga je op zoek naar mogelijkheden om de dienstverlening bij deze klanten verder uit te breiden
– Geef je advies over de wijze waarop toegankelijkheid structureel opgenomen kan worden in beleid en in organisatieprocessen.
– Haal je energie uit het werken met targets en doelstellingen en zet je alles op alles om deze te halen
– Gebruik je eigen inzicht, data, mediaberichten en de input van app-gebruikers om nieuwe klanten te vinden
– Ben je bekend met zowel de besluitvorming van grote orders binnen grote organisaties en in het bijzonder binnen gemeentelijke organisaties
– Werk je nauw samen met je collega’s
– Ben je onderdeel van een snel groeiend team binnen een sociaal gedreven onderneming

Ongehinderd verwacht van jou als Accountmanager:

– Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
– Minimaal drie tot vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
– Rijbewijs B
– Uitstekende beheersing van MS Office. Kennis van Mac is een pré.
– Ervaring in het werken met software in de cloud
– Ervaring in het werken met gemeenten (pré)

Ongehinderd biedt jou als Accountmanager:

– Zeven maanden fulltime dienstverband (36-40 uur) met intentie tot verlenging. Parttime is bespreekbaar.
– Goede arbeidsvoorwaarden
– Veel doorgroeikansen
– Een plek in een dynamisch team
– De kans om écht verschil te maken in de maatschappij

 

Bedrijfsprofiel:

Ongehinderd is een maatschappelijk gedreven onderneming die zich inzet voor een toegankelijker Nederland. Mede opgericht door Gerard de Nooij die op zijn 23ste door een motorongeval een dwarslaesie opliep. Na zijn revalidatie ervaart hij letterlijk welke drempels er in het alledaagse leven zijn nu hij beperkt is in zijn mobiliteit. Hij besluit niet bij de pakken neer te gaan zitten en richt Ongehinderd op.

Het bedrijf heeft een app en website waarmee mensen met een beperking altijd en overal inzicht krijgen in de toegankelijkheid van publieke locaties. In opdracht van bedrijven en gemeenten worden met een team van keurmeesters en adviseurs publieke gebouwen en voorzieningen in kaart gebracht. De informatie is in de gratis app en op de website te vinden. De locaties zijn hierdoor goed vindbaar voor de nu al 150.000+ gebruikers die ook zelf beoordelingen plaatsen. Nu al zijn 100 gemeenten en vele honderden bedrijven aangesloten bij de app en website. Dit aantal groeit hard. De onderneming heeft daarnaast een unieke methodiek ontwikkeld om toegankelijkheidsadvies te geven aan klanten met bestaande gebouwen, maar ook nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten.


Informatie:

Ben jij enthousiast geworden? Mail dan uiterlijk 01-01-2022 je CV met motivatiebrief t.a.v. Linda van de Leest (linda@ongehinderd.nl).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: