Download de app
Download de app
Navigatie knop

Gemeente Wijchen uitgeroepen als winnaar van de allereerste Ongehinderd Testdag

Nieuws

Gemeente Wijchen is op 3 oktober als winnaar van de allereerste Ongehinderd Testdag uitgeroepen. Afgelopen woensdag heeft onze directeur Gerard de Nooij de bokaal “Winnaar #testdag 2018 aan de Gemeente Wijchen mogen uitreiken. Een mooi moment!

In de Gemeente Wijchen zijn op 3 oktober maar liefst 69 beoordelingen geplaatst in de Ongehinderd app. De gemiddelde score van deze beoordelingen was ook zeer positief. De locaties die beoordeeld zijn scoorden gemiddeld 81%. Een uitstekende prestatie!

Na de Gemeente Wijchen werd er tijdens de Ongehinderd Testdag ook in andere deelnemende gemeenten veel beoordeeld. In totaal zijn er op 3 oktober namelijk 471 beoordelingen geplaatst. Op de tweede plaats is geëindigd de Gemeente Zeist, gevolgd door een derde en vierde plaats voor de Gemeente Westerveld en de Gemeente Berg en Dal.

Beoordelen kan uiteraard nog steeds! Via deze link kun je heel eenvoudig jouw ervaringen delen. Zo help je anderen om de leuke en toegankelijke plekjes in jouw omgeving te ontdekken!

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: