Download de app
Download de app
Navigatie knop

De Ongehinderd app is vernieuwd!

Nieuws

De Ongehinderd app is vernieuwd! Vanaf vandaag heeft de app een nieuw uiterlijk en zijn er een aantal functies toegevoegd om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. We zetten de belangrijkste veranderingen hier op een rijtje:

  • Ongehinderd voor iedereen

Of je nu zelf een (lichte) beperking hebt, iemand kent met een beperking of gewoon betrokken bent bij toegankelijkheid: vanaf nu kan iedereen een profiel aanmaken in de Ongehinderd app! Onze ervaring is dat vrienden, familie en professionals veel van toegankelijkheid af weten en dus heel goed kunnen helpen deze in kaart te brengen. Maak hier je account aan! Samen maken we Nederland toegankelijker.

  • Nieuwe startpagina

De startpagina van de Ongehinderd app heeft een nieuwe look! Het menu is vernieuwd zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Vanaf nu kun je hier ook heel makkelijk een locatie toevoegen, beoordelen en je ervaring over een gemeente delen.

  • Nieuwe zoekfunctie

Bij de vernieuwing van de startpagina hoort ook een nieuwe zoekfunctie. Gelijk vanaf home kun je nu eenvoudig een locatie zoeken. Met sneltoetsen voor o.a. restaurants, gehandicaptenparkeerplaatsen en rolstoelvriendelijke toiletten kun je direct vinden wat je zoekt.

  • Locaties zoeken op kaart

Zoek je in jouw omgeving een toegankelijk restaurant? Of weet je niet waar de geschikte gehandicaptenparkeerplaatsen zich bevinden in een bepaalde plaats? Vanaf nu kun je deze eenvoudig vinden op de kaartweergave in de Ongehinderd app. Zowel locaties die getoetst zijn door een keurmeester van Ongehinderd als locaties die beoordeeld zijn door gebruikers vind je terug op de kaart. De lijstweergave kun je natuurlijk ook nog steeds gebruiken.

  • Gemeentelijst

Alle gemeenten in een overzichtelijke lijst? Die vind je nu terug onder de menuoptie: gemeenten. Zowel alle aangesloten als de nog niet aangesloten gemeenten kun je hier terugvinden. Hier vind je alle getoetste en beoordeelde locaties binnen een gemeente. Is jouw gemeente helaas nog niet aangesloten? Dan kun je hier een gemeentebeoordeling plaatsen en aangeven dat je wil dat de gemeente aan de slag gaat met toegankelijkheid.

  • Nieuwe design van de gemeentepagina

Informatie over het parkeerbeleid, openbaar vervoer, kenmerken van de stad en toegankelijke locaties vind je op de pagina van een gemeente. Je kunt vanaf nu precies zien waar een gemeente mee aan de slag is gegaan!

Download nu de Ongehinderd app in de Google Playstore, de App Store of bezoek app.ongehinderd.nl.

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: